Today: 28 March 2024 RU UA EN
About Contacts

Of youth and innovation will lead the conversation in Vladivostok at the scientific-practical conference

24 July 2012, 10:17

Залучити молодь до обговорення та вирішення актуальних проблем інноваційного розвитку Приморського краю мають намір організатори науково-практичної конференції «Молодь та інновації», яка відкривається завтра, 25 липня 2012 року, в Науковій бібліотеці Далекосхідного Федерального університету.
Організаторами конференції виступають Загальноросійська громадська організація малого та середнього підприємництва «Опора Росії», Далекосхідний Федеральний університет і адміністрація Приморського краю. До участі в її роботі запрошені представники органів влади Приморського краю та місцевого самоврядування, наукової спільноти, Фонду «Сколково», бізнес-структур, експерти, співробітники та студенти вузів.
В рамках конференції пройдуть чотири фокус-групи:
• Підприємництво і промисловість в Примор'ї: точки зростання
• Накопичення людського капіталу: ДВФУ як науковий і освітній центр Далекого Сходу та Азійсько-Тихоокеанського регіону
• Інновації в державному управлінні та місцевому самоврядуванні
• Розвиток інфраструктури для інноваційної діяльності в Приморському краї
Важливою частиною конференції стане підписання угоди між ДВФУ та Національним дослідницьким технологічним університетом «МІСіС». Серед основних напрямків співробітництва між університетами - проведення спільних науково-дослідних робіт та інноваційних розробок за пріоритетними напрямками розвитку науки, техніки, критичних технологій, організація інноваційного підприємництва та трансферу технологій в регіони (при необхідності і можливості - за кордон і з зарубіжжя в регіони), створення спільних малих інноваційних підприємств, обмін студентами, аспірантами та докторантами за програмами академічної мобільності, розвиток спільного партнерства з провідними науково-освітніми центрами та корпораціями АТР.
На завершення конференції губернатор Приморського краю Володимир Міклушевскій зустрінеться зі учасниками конференції - студентами і обговорить з ними внесок молоді у розвиток краю, повідомляє прес-служба ДВФУ.
http://trud-ost.ru/

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017