Today: 28 March 2024 RU UA EN
About Contacts

Schneider Electric will open its R & D center in the "Skolkovo"

23 July 2012, 14:06

Фонд "Сколково" і компанія Schneider Electric, світовий експерт в управлінні електроенергією, підписали угоду про створення центру НДДКР в іннограді "Сколково". Власний центр інновацій з чисельністю персоналу більше 100 чоловік до 2016 р. буде працювати над створенням вдосконаленої системи управління розподілом електроенергії для електромереж, розробляти системи управління автономними генераторами і трубопроводами різного призначення та іншими інноваційними рішеннями. Близько 90% штату компанії в Сколково складе дослідний персонал.

Підписи під документом поставили президент Фонду "Сколково" Віктор Вексельберг, віце-президент по роботі з міжнародними партнерами Конор Леніхан, президент Schneider Electric Жан-Паскаль Трікуар і президент Schneider Electric в Росії, генеральний директор ЗАТ "Шнейдер Електрик" Жан-Луї Стазі. Підписання угоди стало результатом низки зустрічей і переговорів, що відбулися в рамках Міжнародного економічного форуму в Санкт-Петербурзі.

Віктор Вексельберг, президент Фонду "Сколково": "Співпраця з такими компаніями, як Schneider Electric - лідерами галузі, які задають нові стандарти, безумовно, має для нас велике значення. Також приємно те, що компанія крім власних розробок буде брати безпосередню участь у системі електропостачання інноваційного центру "Сколково".

Жан-Паскаль Трікуар, президент Schneider Electric: "Інноваційні технології, наукові дослідження і розробки - це основа нашої стратегії. Щорічно ми інвестуємо понад 5% річного обороту компанії, а це понад 1 млрд. євро, в сферу R & D. Інновації Schneider Electric створюються зусиллями 11000 технічних фахівців, інженерів і розробників в 6 дослідних центрах компанії по всьому світу. У Москві у нас вже є науково-дослідний центр, і ми раді, що маємо можливість продовжувати наш розвиток в області R & D в "силіконової долини" Росії. Цією угодою ми оголосили про нашу готовність інвестувати в російську науку, що підтверджує наші довгострокові стратегічні плани працювати в Росії і для її блага ".

http://www.venture-news.ru

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017