Today: 24 April 2024 RU UA EN
About Contacts

Впровадження технологічних платформ сприятиме економічному зростанню

07 December 2011, 08:43

2 грудня 2011 року Державним агентством  з питань науки, інновацій та  інформатизації України було  проведено Круглий стіл, присвячений  проблемі створення технологічних  платформ в Україні. В ньому взяли участь представники центральних органів виконавчої влади, національних академій наук, наукових установ, вищих навчальних закладів та промислових підприємств, що є активними учасниками інноваційної діяльності та займаються розробкою і впровадженням новітніх технологій.

Технологічні  платформи є ефективним комунікативним засобом об’єднання науковців і промисловців, а їхнє використання — загальновизнаною практикою дієвого державно-приватного партнерства, яка забезпечує сталий соціально-економічний розвиток країни.

Під час  роботи Круглого столу були заслухані  та обговорені доповіді про європейський і російський досвід впровадження технологічних платформ, їхній інноваційний потенціал та економічну ефективність. В ході дискусії особливу увагу було приділено пропозиціям щодо визначення концептуальних засад створення технологічних платформ в Україні.

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017