Today: 29 March 2024 RU UA EN
About Contacts

News

2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011
28 December 2011, 20:53

Development of the innovation infrastructure is the key task for the next year

“За рік, що минає, у науково-технічній та інноваційній сферах з'явилися досягнення світового рівня. Й це — реальна оцінка нашої спільної роботи”, - сказав Голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимир Семиноженко на підсумковому засіданні Колегії Держінформнауки. Переважним чином подібні досягнення сконцентровані на таких напрямках, як біотехнології, нанотехнології та наноматеріали, інформаційні технології, ядерна медицина. Наприклад, цього року українські вчені розробили нові наноматеріали, які не мають світових аналогів й можуть використовуватися для моніторингу зберігання ядерного палива. Цією розробкою вже зацікавилися США та Японія.

 
20 December 2011, 20:46

Was Held the V International forum "Transfer of technologies and innovations: business, government, regions"

15-16 грудня 2011 року в Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут" відбувся V Міжнародний форум "Трансфер технологій та інновації: бізнес, влада, регіони". Організатори заходу - Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації України спільно з Німецьким Товариством Технічного Співробітництва та НТТУ "КПІ".

 
14 December 2011, 20:29

Led technology is cost savings plus security

Збільшення  обсягів виробництва світлодіодної  техніки та її ширше використання для освітлення вулиць і приміщень дасть не тільки відчутний економічний ефект, але й дозволить вирішити низку гострих соціальних проблем, - таку думку висловив голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимир Семиноженко сьогодні під час брифінгу у Кабінеті Міністрів України. Він наголосив на тому, що окупність світлодіодних джерел освітлювання становить від одного до двох років, водночас обсяг електроенергії, яка економиться щороку, дорівнює потужності одного блоку АЕС.

 
14 December 2011, 19:58

Vladimir Semynozhenko: Large innovative projects are able to provide tangible economic growth

Семиноженко В.П.

«Уряд України розпочинає масштабну підтримку  крупних інноваційних проектів у найбільш динамічно зростаючих секторах економіки», - про це заявив сьогодні голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимир Семиноженко під час брифінгу у Кабінеті Міністрів України. Він зазначив, що Уряд має на меті стимулювання попиту на споживання вітчизняних високотехнологічних товарів та послуг на внутрішньому ринку.

 
07 December 2011, 08:44

Українсько-російське науково-технічне співробітництво

2 грудня  в Москві відбулося Восьме  засідання Підкомісії з питань  науково-технічного співробітництва  Українсько-Російської міждержавної  комісії під головуванням Голови Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимира Семиноженка і заступника Міністра освіти і науки Російської Федерації Сергія Іванця.

 
07 December 2011, 08:43

Впровадження технологічних платформ сприятиме економічному зростанню

2 грудня 2011 року Державним агентством  з питань науки, інновацій та  інформатизації України було  проведено Круглий стіл, присвячений  проблемі створення технологічних  платформ в Україні. В ньому взяли участь представники центральних органів виконавчої влади, національних академій наук, наукових установ, вищих навчальних закладів та промислових підприємств, що є активними учасниками інноваційної діяльності та займаються розробкою і впровадженням новітніх технологій.

 

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017