Методики визначення показників якості та безпечності продукції харчової промисловості.
Індентифікаційний номер: ПропозиціїПропонуються для впровадження методики визначення показників якості і безпечності продукції харчової промисловості.
Технічні умови, нормативна документація, інструкції, продукти, сир, препарати, харчові добавки, аналізи, обладнання, послуги, методики.
Опис пропозиції
Пропонуємо для впровадження методики визначення показників якості та безпечності продукції харчової промисловості:
1. Методика визначення масової частки немолочних жирів в жировмісних продуктах.
2. Методичні рекомендації щодо розробки та застосування експресного методу оцінки якості м'ясопродуктів за активністю води.
3. Методичні вказівки з методів контролю. Визначення кількості біфідобактерій у кисломолочних продуктах МВК 10.10.2.2-119-2005.
4. Рекомендації щодо проведення протифагових заходів на виробництві.
5. Методичні вказівки з визначання бактеріофагів молочнокислих бактерій.
Тип технології
Процес
Сфера застосування
Підприємства харчової промисловості.
Технічні та економічні переваги
Методики для сертифікованих лабораторій, затверджені в установленому порядку.
Iнноваційні аспекти
Методики для сертифікованих лабораторій, затверджені в установленому порядку.
Де була представлена технологія
Підприємства та цехи з виробництва м'ясних та молочних продуктів.
Практичний досвід застосування
Підприємства та цехи з виробництва м'ясних та молочних продуктів.
Поточна стадія: | Впроваджено |
---|---|
Статус прав інтелектуальної властності: |
Умови співпраці:
Тип організації: | Надаються рекомендації щодо використання документації і впровадженню технологій. |
---|---|
Регіони: | Східна Європа |
Підтримка, що надається при передачі технічного проєкту: | Надаються консультації використання методик. |