Сьогодні: 29 березня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Симпозіум з науково-технічного співробітництва та обміну спеціалістами між провінцією Шаньдун та Києвом

07 червня 2019, 10:18

    Державним підприємством "Центр науково-технічної інформації та сприяння інноваційному розвитку України" отримана пропозиція від китайського партнера стосовно проведення  Симпозіуму з науково-технічного співробітництва та обміну спеціалістами між провінцією Шаньдун та м.Києвом.

    Симпозіум відбудеться у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» 25 червня 2019 року з 10.30 до 12.30.

   У Симпозіумі бере участь делегація провінції Шаньдун у складі керівників Управління науки і техніки провінції Шаньдун,  бюро науки і техніки міст Цзинань, Циндао, Цзибо, Вейхай, Ліньї, Жичжао, Хецзе, Тайань та Зони високих технологій м. Янтай. Усього 13 осіб.

    На Симпозіумі розглядатимуться пропозиції з науково-технічного співробітництва між провінцією Шаньдун та українськими університетами, науково-дослідними інститутами та організаціями за напрямами інтелектуальне виробництво, нові матеріали, сільське господарство, інформаційні технології, штучний інтелект, безпілотні літальні апарати, нова енергія, технології екологічної безпеки,  економія енергії тощо. Китайська сторона пропонує підписати меморандуми з науково-технічного співробітництва та обміну спеціалістами між провінцією Шаньдун та учасниками Симпозіуму з української сторони.

Телефони для контактів: +38097-1686896 (e-mail: imex@untt.com.ua).

 

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017