Today: 29 April 2024 RU UA EN
About Contacts

More than 180 scientific and technical developments will represent Belarus at Harbin Trade and Economic Fair

15 June 2012, 11:35

Більше 20 білоруських організацій візьмуть участь в Харбінській міжнародній торгово-економічній ярмарці, яка пройде в Китаї з 15 по 19 червня. Про це повідомили в прес-службі Державного комітету з науки і технологій (ДКНТ).

Свої науково-технічні досягнення представлять організації Міністерства освіти, Національної академії наук, Міністерства охорони здоров'я Білорусі. "Загальна площа білоруського розділу на виставці складе близько 300 кв.м, а кількість експонованих науково-технічних розробок на колективному стенді ДКНТ перевищить 180", - розповіли в прес-службі. Розробки будуть експонуватися у вигляді зразків, планшетів, мультимедійних презентацій.

Виставка науково-технічних досягнень Харбінської ярмарки виступає важливою платформою для зміцнення регіонального співробітництва в Північно-Східній Азії і грає важливу роль у сприянні міжнародному науково-технічного співробітництва та трансферу технологій. На виставку в цьому році запрошені провідні фахівці та вчені з університетів і науково-дослідних інститутів країн СНД і Східної Європи. Вони представлять новітні науково-технічні досягнення за такими напрямами, як нові матеріали, біоінженерія, нові ліки, нова енергія, сільське господарство, машинобудування, інформатика, екологія.

www.belta.by

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017