Today: 29 April 2024 RU UA EN
About Contacts

Фонд Intel Capital проинвестировал новые проекты на $65 млн

23 October 2013, 11:18

Виконавчий президент Intel Арвінд Содхані на конференції Intel Capital Global Summit оголосив про те , що фонд здійснив інвестиції в 16 нових високотехнологічних компаній з дев'яти країн . Обзая сума інвестицій склала 65 мільйонів доларів , які були спрямовані на розвиток компаній, що займаються розробкою хмарних технологій зберігання даних , файлових сервісів , тривимірного ПО і платформ для створення інтерактивного відео , рішень для моделювання мікросхем і навіть одна компанія, що займається прокатом автомобілів.

Кошти, вкладені фондом , допоможуть у розвитку інновацій в області хмарних технологій , центрів обробки даних , мобільних технологій і користувальницьких сервісів. Інвестиції здійснюються в рамках стратегічного завдання фонду надавати допомогу починаючим підприємцям , необхідну для виведення їх проектів на світовий рівень.

Intel Capital - глобальний фонд з інвестицій корпорації Intel , який вкладає кошти в інноваційні компанії, що працюють у технологічному секторі. З 1991 року фонд інвестував більше 11 мільярдів доларів в 1322 компанії з 54 країн світу . У 2012 році Intel Capital фінансував 150 угод , сумарно вклавши в них 352 мільйони доларів.

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017