Today: 14 May 2024 RU UA EN
About Contacts

The Fund RUSNANO will help companies prepare documents for entering the market

04 May 2012, 21:54

МОСКВА, 2 травня - РІА Новини. Фонд інфраструктурних та освітніх програм ВАТ "Роснано" буде сприяти підготовці базового комплекту нормативно-технічних документів для підприємств російської наноіндустрії, необхідного для вільного обігу нанотехнологічної продукції на ринку, така завдання покладено на фонд згідно з його концепції нормативно-технічної діяльності, схваленої наглядовою радою фонду, повідомляє "Роснано".

Мова йде про підготовку національних стандартів з нанотехнологій, сертифікатів, що засвідчують заявлені характеристики продукції, висновків Росспоживнагляду про ступеня потенційної небезпеки технологій та продукції змін до технічні регламенти Митного союзу.

"Показником ефективності реалізації концепції буде кількість нанотехнологічних виробництв, для яких сформований повний базовий набір нормативно-технічних документів. Передбачається, що до 2015 року таких виробництв буде не менше 90", - говориться в повідомленні.

Згідно з законом "Про реорганізацію Російської корпорації нанотехнологій" функції з розвитку інноваційної інфраструктури в сфері нанотехнологій передані фонду інфраструктурних та освітніх програм.

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017