Today: 15 May 2024 RU UA EN
About Contacts

The innovative design of SSU

25 May 2012, 10:40

Вчора в уряді Саратовської області відбулася презентація інноваційних проектів СГУ імені Н.Г. Чернишевського.
У холі першого поверху були представлені кращі інноваційні розробки вчених - співробітників структурних підрозділів та базових кафедр університету.
"Два представлених на виставці підприємства," Ботсад - 2011 "і" Рус марк ", створені на базі СГУ, недавно були удостоєні ряду нагород Міністерства освіти і науки РФ і Всеросійського виставкового центру", - повідомляє прес-служба СГУ.
Губернатор Валерій Радаєв, члени уряду і облдуми ознайомилися з проектами в сфері радіоелектроніки, інформаційних технологій, медицини, композитних матеріалів, геології та ін Екскурсію для представників влади провів ректор СГУ Леонід Коссовіч, попутно розповідаючи їм про підвищений  попит на інноваційні розробки університету.
Глава регіону рекомендував міністрам звернути пильну увагу на інновації вузу. "Про інтелектуальну працю, на жаль, зараз мало говорять, а про такі досягнення повинні знати не тільки вчені, а й жителі міста", - сказав Радаєв.
Він підкреслив, що пишається результатами праці вчених університету, і запросив їх представити свої досягнення в Державній думі у вересні 2012 року.

www.vzsar.ru

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017