Today: 14 May 2024 RU UA EN
About Contacts

Tomsk Company "BioEko" put to test four large German companies adhesive patterns for furniture production

18 May 2012, 10:20

Як повідомили в прес-службі адміністрації Томської області, у виставці Hannover Messe регіон взяв участь вперше після п'ятирічної перерви, щоб представити ОЕЗ техніко-впроваджувального типу та інші проекти, що роблять Томську область регіоном, привабливим для "розумних інвестицій".Чотири томські компанії отримали пропозиції про співпрацю від німецьких підприємств.
Компанія-резидент томської ОЕЗ "Сібспарк" має перспективи створення спільного підприємства з обробки поверхонь деталей вимірювального обладнання, виробленого в Німеччині.
Інший резидент томської особливої економічної зони - компанія "БіоЕко" - поставить для випробувань чотирьом великим німецьким компаніям, що працюють у сфері деревообробки, зразки свого екологічно чистого клею для меблевого виробництва. В число цих чотирьох компаній входить відділення з виробництва підлогових покриттів корпорації EGGER International.
Лазерна техніка, розроблена томським Інститутом оптики і атмосфери СО РАН, може знайти застосування в складі вимірювального устаткування, виробленого німецькою компанією.
Представники НИ ТПУ отримали пропозицію від компанії Medizintechnik - Entwicklung und Produktion Juke Systemtechnik про спільне виробництво та сертифікації на території Німеччини приладів, орієнтованих на визначення ряду параметрів біологічних об'єктів, а з Karlsruher Institut fur Technologie заплановано створення спільних дослідницьких проектів в області біотехнологій та біомедицини.
Партнерами у підготовці індивідуальних робочих програм томських чиновників виступили колишні співвітчизники, у цей час проживають у Німеччині.
"При підготовці візиту ставка була зроблена на співвітчизників, не просто володіють німецькою мовою, а є фахівцями як в різних наукових напрямках, так і в питаннях трансферу технологій. Це дозволило точно підібрати компанії для зустрічей і провести ці зустрічі з максимальним ефектом", - говориться в повідомленні.
Ганноверська виставка високих технологій Hannover Messe проводиться щорічно і збирає значну кількість підприємств, що спеціалізуються в області нових матеріалів, приладобудування, промислової автоматизації, електротехніки, енергозбереження, а також експертів у сфері інновацій та трансферу технологій.


www.wood.ru

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017