Today: 05 May 2024 RU UA EN
About Contacts

VI Международная специализированная выставка «ЭНЕРГОЭФФЕКТИВНОСТЬ. ВОЗОБНОВЛЯЕМАЯ ЭНЕРГЕТИКА - 2013 »5-8 ноября 2013

30 October 2013, 11:46

(відновлювана енергетика, альтернативні види палива, енергоефективні та енергозберігаючі технології, обладнання, матеріали в енергетиці, промисловості, будівництві, ЖКГ, АПК)

VI Міжнародна спеціалізована виставка «ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ. ВІДНОВЛЮВАНА ЕНЕРГЕТИКА - 2013» - ключова подія на території України в області ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів, відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива відбудеться в м. Києві 5-8 листопада 2013 року на найбільшому в Україні міжнародному виставковому майданчику. Ділова програма супутніх заходів передбачаєпроведення Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму з питань енергоефективності та альтернативної енергетики.

ОРГАНІЗАТОР: ● Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України

ГАЛУЗЕВИЙ ПАРТНЕР: ● Українська Вітроенергетична Асоціація

Наша країна має вражаючий потенціал ринку регенеративної енергії та «зелених» проектів і має одну з найпрогресивніших законодавчих баз у сфері відновлюваної енергетики, що містить економічні преференції. Маючи функціональні завдання, спрямовані на реалізацію державної Програми підвищення енергоефективності економіки, широке впровадження чистих технологій в Україні і консолідацію учасників ринку відновлюваної енергетики, Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження проводить єдиний в Україні професійний захід у цьому напряму. За оцінками експертів, Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність» викликає величезну зацікавленість у професійного товариства, інвесторів і широкого кола фахівців.

Copyright (c) ES Ukrtechinform 2017