Сьогодні: 19 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти
Стати учасником Української інтегрованої системи трансферу технологій Як розмістити запит/пропозицію
Технології

Технології виробництва харчових добавок.

Індентифікаційний номер: Пропозиції
Опубліковано: 04 жовтня 2018 Кінцева дата: 04 жовтня 2022
Країна: Україна

Пропонуються для впровадження нормативні документи на харчові добавки, а також послуги з проведення аналізів якості продукції.


Ключові слова:

Технічні умови, нормативна документація, інструкції, продукти, препарати, харчові добавки, аналізи, обладнання, послуги.


Опис пропозиції

Пропонуємо послуги впровадження нових технологій, за наведеною нижче нормативною документацією, консультації, обладнання, аналізи продукції, що буде вироблятись за документацією.

 

Виробництво харчових добавок для покращання якості м'ясних продуктів:

1. Суміші прянощів для паніровки   м'ясних продуктів, ТУ У 15.8-00419880-083:2006.

2. Композиції смакоароматичні для м'ясних продуктів «САК», ТУ У 15.8-00419880-011-2002.

3. Композиційна добавка для сиров'ялених і сирокопчених ковбас «Компакт», ТУ У 15.8-00419880-012-2002.

4. Композиційна добавка для сиров'ялених і сирокопчених ковбас «Компакт-БП», ТУ У 15.8-00419880-068-2005.

5. Суміш прянощів для сирів «Смак», ТУ У 15.8-00419880-003-2001.

Визначення біохімічних показників м'ясних та молочних продуктів та вмісту ГМО у харчових продуктах

 

Сфера застосування

Підприємства м’ясної промисловості.

Технічні та економічні переваги

Технологічні інструкції на нові продукти затверджені в установленому порядку.

Препарати   та   харчові   добавки   виробляться   дослідним виробництвом та відповідають діючим НД. Надаються рекомендації щодо їх використання.

Обладнання виготовляється на механічному заводі інституту.

Надається допомога монтажу та налагоджуванні технологічного обладнання.

Аналізи продукції, що вироблятиметься за технологіями будуть проводитись у сертифікованих лабораторіях.

 

Iнноваційні аспекти

Виробництво технологічного обладнання дослідним підприємством.

 

Де була представлена технологія

Підприємства та цехи з виробництва м'ясних продуктів.

 

Практичний досвід застосування

Підприємства та цехи з виробництва м'ясних продуктів.

Поточна стадія: Впроваджено
Статус прав інтелектуальної властності:

Умови співпраці:

Тип організації:

Надаються рекомендації щодо використання документації і впровадженню технологій.

Регіони: Азія
Країни СНД
Східна Європа
Центральна Європа
Підтримка, що надається при передачі технічного проєкту:

Надаються консультації щодо впровадження технологій виготовлення продукції.


Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017