Сьогодні: 19 березня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Анонси

24 листопада 2020

Запрошуємо до участі в он-лайн семінарі-тренінгу 24.11.2020!

Пропонуємо вам взяти участь у черговому інформаційному заході, організованому Національними контактними пунктами Горизонт 2020 при КПІ ім. Ігоря Сікорського.

 
06 червня 2019

Конкурс на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій

  1 червня 2019 року оголошено проведення конкурсу на здобуття щорічної Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2012 р. № 701.

 
22 вересня 2015

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ДЕНЬ ГОРИЗОНТ 2020: НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ, КЛІМАТ, ЕФЕКТИВНІСТЬ РЕСУРСІВ ТА СИРОВИНИ

Інформаційний День відбудеться 5 жовтня 2015 року, в приміщенні Міністерства Освіти та Науки України (МОНУ ) (бульвар Шевченка, 16, Київ), за підтримки МОНУ та проекту INCONET EaP (РП7): «Мережа науково-дослідної міжнародної співпраці для країн східного партнерства».

 
03 липня 2015

Горизонт 2020: Проекти Робочих Програм 2016-2017

   Як і в попередні роки, хоча відзначені як "конфіденційні", Робочі Програми конкурсів Горизонт 2020 були доступні для численних організацій і частково були доступні в Інтернеті.

   Для того щоб мати трохи більше часу для розробки проектної ідеї, пошуку партнерів та написання проекту в рамках конкурсів програми на 2016 та 2017 роки Ви можете ознайомитися з наступними “Drafts” Робочих програм 2016/17 (офіційне відкриття нових конкурсів за всіма тематичними напрямами планується на вересень місяць 2015)

 

 
24 квітня 2015

Гранти для участі в дослідницькому проекті ATLAS (PhD програма університету Осло)

   Університет Осло повідомляє про прийом заявок від молодих фахівців-фізиків для участі в дослідницьких проектах програми ATLAS.
   ATLAS - один з найбільших у світі експериментальних комплексів для проведення експериментів у галузі фізики високих енергій. Він призначена для дослідження зіткнень протонів з енергією 14 ТеВ на Великому адронному колайдері ЦЕРН (Женева). Установка розміщена на глибині 100м під землею і призначена для вирішення актуальних завдань пошуку і дослідження бозона Хіггса, суперсиметрії, вищих розмірностей, перевірки Стандартної моделі і ефектів поза Стандартної моделі.    Наукова група університету Осло, включена в програму ATLAS, бере участь в розподілених обчисленнях, модернізації установки ATLAS для проведення нових серій експериментів, аналізі даних, одержуваних у результаті експериментів. Дослідницька програма виконується у співпраці з університетом Бергена.
   

 
23 квітня 2015

Брокерський захід у Франції, присвячене біотехнологій (м Лілль)

   10-11 червня 2015 Enterprise Europe Network і французький кластер CD2E організовують брокерське захід, в рамках щорічної міжнародної виставки ENVIRONORD та Європейського Конгресу з еко-технологіям майбутнього, де будуть представлені найкраще інноваційне обладнання та технології, пов'язані з охороною навколишнього середовища та енергозбереженням.
   До участі в брокерському заході запрошуються представники промислових підприємств, дослідники і розробники, зацікавлені у презентації своїх технологій або пошуку зарубіжних партнерів для спільних проектів.
   Всі учасники заходу отримають можливість зустрітися з потенційними комерційними або технологічними партнерами, клієнтами, дізнатися про сучасні ринкові тенденції та інноваціях, налагодити міжнародне співробітництво.

 
23 квітня 2015

Конкурс інженерних стартапів Vernadsky Challenge

   Vernadsky Challenge – це конкурс стартапів у сфері інженерії і проектування. Команди з найбільш перспективними ідеями отримають інвестиції, професійну експертизу і доступ до інноваційної науково-технічної бази Noosphere Ventures в еквіваленті 1 мільйон гривень.

   Конкурс створено за ініціативи Noosphere Ventures і Google Україна.

 

 

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017