Сьогодні: 27 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Засідання Клубу менторів

01 грудня 2014

    3 грудня 2014 у Будинку Вчених НАН України (адреса: вул. Володимирська, 45-а), в рамках роботи Клубу Молодих вчених та новаторів, о 18.30 (Біла Вітальня) відбудеться засідання Клубу менторів.

Спеціальний гість Клубу Менторів - Даніель Тонкопій серійний підприємець. Засновник і співзасновник 7 проектів (best.ua, X - Rift, adlog.tv, Chudocard та ін.), Ментор і радник у 8 проектах. Автор Циклу лекцій серійного підприємця: «Стартап на мільйон». Chief Evangelist Officer бізнес-інкубатора Eastlabs. Автор «Дао стартапу».

    На попередньому засіданні «без краваток»:-) були заслухані такі проекти: Baby Planner; POET ON; Foods Story; NEWagro; HOM; Insectalogic.

    На цьому клубному засіданні буде представлено кількома нових проектів та розібрано ключові запоруки успіху вдалої презентації на прикладі одного з цікавих проектів.

    Формат заходу: презентації нових проектів, перегляд попереднього виступу, бесіда на тему: "як? яким чином? звернути увагу на свій проект".

    Клуб менторів, це єдиний майданчик, котрий створено для спілкування, генерації ідей, можливістю подальшої співпраці поміж авторами проектів, засновниками компаній, менторами, інвесторами та іншими фахівцями у своїх галузях (менеджери, юристи, маркетологи, т.і.) котрі можуть інвестувати свій час, знання, досвід у ту ідею, яка Вам подобається/повірили чи в готовий проект.

    Захід проводиться за підтримки: ГО «Молоді науковці України», ГО «Спілка молодих вчених та новаторів», Ladmira Foundation.

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017