Сьогодні: 03 травня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Розвиток інновацій у Волгоградській області обговорили за круглим столом

10 липня 2012, 10:12

В роботі круглого столу взяли участь члени уряду, депутати регіональних законодавчих зборів, керівники підприємств і організацій регіону, експерти, представники наукової спільноти та громадськості. Головні теми обговорення - стан інновацій у Волгоградській області і перспективи розвитку економіки.

Як зазначила заступник голови комітету економіки Волгоградської області Олена Оголь, перехід економіки на інноваційно орієнтовану модель здійснюється в рамках Стратегії інноваційного розвитку Російської Федерації до 2020 р.

Метою розвитку інноваційної системи у Волгоградській області є створення ефективного механізму - «інноваційного ліфта». Він допомагає суб'єктам інноваційної діяльності провести свої розробки від стадії наукового дослідження до створення конкурентних виробництв і готової продукції. При цьому використовуються механізми державної підтримки. Механізм «інноваційного ліфта» буде впроваджуватися поетапно, з урахуванням думок експертів і членів Ради з науки, технологій та інновацій при губернаторі Волгоградської області.

Учасники круглого столу виробили рекомендації щодо інноваційного розвитку регіону, які будуть враховані при формуванні концепції соціально-економічного розвитку Волгоградської області, повідомляє сайт уряду Волгоградської області.
http://www.venture-news.ru

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017