Сьогодні: 28 березня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Щодо участі у 6-й Харбінський міжнародній виставці науково-технічних досягнень

03 лютого 2016, 12:09

Державне підприємство «Центр науково-технічної інформації та сприяння інноваційному розвитку України» (ДП «Укртехінформ») і Харбінський міжнародний сервіс-центр трансферу технологій в рамках угоди про співпрацю здійснюють відбір проектів підприємств, науково-дослідних організацій та  вищих навчальних закладів України для участі у 6-й Харбінський міжнародній виставці науково-технічних досягнень, яка буде проходити в Харбіні (КНР) з 15 по 19 червня 2016р.

Організаціям, які бажають взяти участь у виставках нових і високих технологій, високотехнологічної продукції, а також у Форумі міжнародного науково-технічного співробітництва, пропонується до 11 березня 2016р подати інформацію про технології та високотехнологічну продукцію в електронному вигляді в ДП «Укртехінформ» (форму подачі матеріалів уточнити по e-mail: kvn13@ukr.net, тел / факс: 044-528-23-55).

До 18 березня 2016р. інформація буде передана китайським партнерам для перекладу на китайську мову і розміщення на сайті виставки.

 На основі аналізу інтересу китайських підприємств і організацій до розміщених проектів і представленим доповідям, організатори виставки відберуть учасників від України, яким китайська сторона надасть пільги по компенсації витрат, пов'язаних з участю у Виставці, виставкові площі, забезпечить переклад на китайську мову відібраних плакатів та їх виготовлення.

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017