Сьогодні: 29 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

«Сколково» проведе презентацію в одному з найбільших технопарків Європи

17 липня 2012, 12:23

У поїздці 17-18 липня візьмуть участь представники кластерів, технопарку, компаній-резидентів «Сколково», а також офісу по створенню привабливого середовища при Президентові Фонду.
Це перша робоча зустріч представників «Сколково» і Софія-Антиполіс після підписання в березні цього року Угоди про співробітництво президентами обох інноваційних центрів - В.Ф.Вексельбергом і П.Лаффітом.
Очікується, що з вітальним словом до учасників зустрічі звернуться Генеральний консул Російської Федерації в Марселі В.Н.Поздняков і генеральний секретар Фонду Софія-Антиполіс Жан-Ноель Дюрві.
Вперше в Софія-Антиполіс, найстарішому і найбільшому технологічному парку Європи, відбудеться презентація інноваційного центру «Сколково»: Кластера космічних технологій, Кластера біомедичних технологій і Кластера ядерних технологій. Представники кластерів, а також керівники компаній-учасників проведуть переговори з потенційними партнерами, інвесторами і бізнес-ангелами, керівниками профільних кластерів Софія-Антиполіс та регіону Приморські Альпи. Серед заявлених учасників з французької сторони - представники кластерів Optitec (лазерні та хвильові технології), Eurobiomed (біомедичні технології), Pegase (космічні технології та комунікації), компаній і науково-дослідних центрів. Заплановані також відвідування бізнес-інкубатора, лабораторій, зустрічі з експертами Торгово-промислової палати регіону.
Російські учасники поїздки ознайомляться з діяльністю парку, споруджуваними кварталами, створюваними в Софія-Антиполіс у відповідності з його Стратегією розвитку 2020.
Крім контактів і переговорів в Софія-Антиполіс, програмою заходу передбачено відвідування нової інноваційної зони Ековалле, створюваної в рамках проекту «Велика Ніцца». Досвід приєднання до міста нових територій та будівництва на одній із них інноваційного кварталу, центром якого стане Університет Ніцца-Софія-Антиполіс, може бути цікавий як модель для майбутньої взаємодії «Сколково» і московської влади, а також як приклад розвитку мегаполіса з використанням новітніх інноваційних та містобудівних тенденцій.
http://www.venture-news.ru

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017