Сьогодні: 20 травня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Відбулось обговорення проекту закону України «Про внесення змін до Закону України «Про інноваційну діяльність»

13 січня 2012, 20:57

13 січня 2012 року у приміщенні Держінформнауки відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з розробки проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про інноваційну діяльність». 

Учасники  засідання з метою доопрацювання  обговорили проект закону України «Про внесення змін до Закону України «Про інноваційну діяльність», який було розроблено Держінформнауки за участю центральних органів виконавчої влади, та досягли згоди щодо необхідності доповнення законопроекту новими положеннями, зокрема, в частині чіткого визначення термінологічної бази законопроекту, механізмів державної фінансової підтримки виконавців пріоритетних інноваційних проектів, державного моніторингу у сфері інноваційної діяльності, також державної реєстрації пріоритетних інноваційних проектів. Окремий розділ присвячено особливостям публічно-приватного партнерства в інноваційній сфері.  

Законопроект  має сприяти зростанню інноваційної активності суб’єктів господарювання та підвищити їх зацікавленість у впровадженні інноваційної діяльності.

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017