Сьогодні: 29 березня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

В ХНЕУ імені Семена Кузнеця відбулася відеоконференція «Епістемологічне позиціонування дослідника»

20 лютого 2015, 12:54

   19 лютого 2015 року в Центрі університетської успішності Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця відбулася відеоконференція «Епістемологічне позиціонування дослідника» у рамках розвитку міжнародного співробітництва з Франкофонним інститутом адміністрації та менеджменту (IFAG) Університетської агенції франкофонії, м. Софія (Республіка Болгарія).

   Модераторами наукового заходу виступили координатор франкофонії в ХНЕУ ім. С. Кузнеця к.н.д.у. Колісник М. М., Марія Нікулеску, директор IFAG та Анатолій Галабов, професор соціології Нового болгарського університету.

   Під час заходу було розглянуто низку питань, пов’язаних із сучасними парадигмами наукових досліджень, епістемологічними напрямками, методами та принципами продукування інноваційних знань в економіці, менеджменті та соціальних науках. В цілому в міжнародному семінарі прийняли участь біля 30 науковців, аспірантів та слухачів магістерських програм з України, Румунії, Республіки Болгарія, Республіки Молдова, Алжирської Народної Демократичної Республіки, Республіки Вірменія, Республіки Камерун, Республіки Кот д’Івуар, Грузії, Республіки Нігер, Республіки Сенегал, Тоголезської Республіки.

   Це вже друга відеоконференція з циклу семінарів «Епістемологія та методологія досліджень в економіці та менеджменті», що спрямований на розвиток міжнародного наукового співробітництва між ВНЗ Центральної та Східної Європи, кінцевою метою якого є визначення пріоритетних напрямків наукової діяльності, підвищення привабливості навчання та досліджень французькою мовою.

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017