Сьогодні: 04 травня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

DuPont спрямовує свої передові науково-технологічні розробки на розвиток електротехнічної/електронної галузі, харчової промисловості та виробництва оптоволокна

03 лютого 2015, 10:52

    За останні півтора року компанія DuPont Performance Polymers удосконалила своє портфоліо сучасних конструкційних полімерів, щоб допомогти клієнтам правильно вибрати матеріали при вирішенні насущних завдань в електротехнічній / електронної промисловості, розробці виробів, що контактують з харчовими продуктами, і виробництві оптоволокна. Сьогодні компанія DuPont оголошує про запуск по всьому світу чотирьох нових сучасних матеріалів, які дозволять споживачам підвищити якість і економічність своєї продукції завдяки поєднанню інновацій, можливостей науки і технологій в галузі матеріалознавства, а також великого досвіду в розробці прикладних рішень.
Матеріали покликані допомогти споживачам прискорити розробку безпечних надійних компонентів, що використовуються в комунікаціях, енергетичних установках, в конвеєрах і устаткуванні для харчової промисловості.
   «Ми знаємо, що матеріали - це найважливіша частина будь-якого нового продукту. Нові матеріали необхідно розробляти в тісній співпраці зі споживачами для оптимального співвідношення вартості і характеристик », - заявляє директор глобальних технологій компанії DuPont Performance Polymers Девід Гласскок.
   За його словами, взаємодія з інженерами-проектувальниками на ранніх стадіях розробки і з інженерами-технологами при вирішенні практичних завдань дозволяє отримати цінну інформацію, яка допомагає нам оновлювати наш портфель сучасних матеріалів.
Полімери, які замінять термореактивні пластмаси в таких виробах як кожухи, електричні розподільні коробки, розетки і перемикачі в електротехнічної й електронної галузі:

  •    НОВИНКА: перший безгалогенові ПЕТ1 DuPont ™ Rynite®, FR533NH, поєднує в собі підвищену тривалу стійкість до термічного старіння (індекс відносної температури при збереженні механічних властивостей - 160 ° C відповідно до сертифікаційних вимог UL746) і хороші електротехнічні властивості (CTI - 300V). Полімер також відрізняється чудовими показниками вогнестійкості, успішно пройшов випробування розпеченим дротом при температурі, щонайменше, 775 ° C і характеризується UL 94 V0 при товщині до 0,4 мм.
  • Безгалогенові поліамід1 DuPont ™ Zytel® FR95G25V0NH PA має підвищену стійкість до термічного старіння ((індекс відносної температури при збереженні механічних властивостей - 160 ° C відповідно до сертифікаційних вимог UL746), кращим в галузі показником за системою Порівняльного індексу трекінгостійкості (CTI) 600V, оцінкою здатності до гасіння полум'я після займання UL 94 V0 при товщині до 0,4 мм і чудовою якістю поверхні. Матеріал забезпечує підвищену продуктивність, оскільки володіє високою плинністю, необхідної для тонкостінних деталей, і гарантує виключно чисте формування. Він володіє найвищим відносним температурним індексом (RTI) в нашому портфелі конструкційних полімерних смол і на всьому ринку полиамидов.

Виробництво матеріалів, що контактують з харчовими продуктами.

Матеріали DuPont, які можна використовувати в контакті з харчовими продуктами, відповідають нормативним вимогам і виробничим потребам споживачів:

  •     НОВИНКА: поліамід з довгою мономерной ланцюгом DuPont ™ Zytel® RS LCFG3060 заснований на одержуваному з відновлюваної сировини поліаміді PA610 і використовується для виробництва трубок для перегонки рідин, відповідає всім діючим стандартам США і ЄС, що пред'являються до матеріалів, що контактують з харчовими продуктами, і випускається відповідно до правил організації виробництва і контролю якості для контактує з харчовими компонентами продукції. Цей поліамід характеризується відмінною стійкістю до хімічних впливів і гнучкістю, гладкою внутрішньою екструдованою поверхнею і може бути з легкістю Екструдований спільно з поліетиленом високої щільності низького тиску за допомогою сполучного шару, наприклад, DuPont ™ Bynel®.
  •    НОВИНКА: армований на 30% скловолокном і не містить в собі бісфенол A ПЕТ DuPont ™ Rynite® FG530 відповідає всім діючим стандартам США і ЄС, що пред'являються до матеріалів, що контактують з харчовими продуктами, і випускається відповідно до правил організації виробництва і контролю якості продукції. Він використовується у виробництві упаковки для харчових продуктів в якості високотемпературного каркаса ущільнювальної поверхні контейнерів, призначених для розігріву в духових та мікрохвильових печах.
  • Поліформальдегід DuPont ™ Delrin® FG400MTD, виявляється металодетектором, і полиформальдегид Delrin® FG400XRD, виявляється рентгеном, можна виявити за допомогою звичайних систем контролю і використовувати у виробництві багажних замків, конвеєрних ланцюгів, промислових різців і т.д.


    Сучасні матеріали для виробництва оптоволоконних кабелів
    Полімери, які використовуються в конструкціях з оптоволоконних кабелів:
    НОВИНКА: полімер DuPont ™ Hytrel® призначений для виробництва оптоволоконних кабельних конструкцій з вільною укладанням волокон в мінітрубке, що дозволяє створювати сверхтонкостенние конструкції, що відрізняються простотою монтажу у зв'язку з тим, що оболонку можна зачищати без інструментів.
    Довідка: Компанія DuPont (NYSE: DD) збагачує ринок досягненнями науки і техніки світового класу у вигляді інноваційної продукції, матеріалів і послуг з 1802 року. Компанія переконана, що співпраця зі споживачами, урядами, громадськими організаціями та видатними вченими сприяє вирішенню таких загальносвітових завдань, як забезпечення світового населення достатньою кількістю корисного для здоров'я продовольства, зменшення залежності від викопних видів палива, а також захист життя і охорона навколишнього середовища. Подробиці про компанії DuPont і її прихильності всеосяжним інновацій представлені на офіційному сайті www.dupont.ru
Підрозділ DuPont Performance Polymers співпрацює зі своїми клієнтами по всьому світу для розробки нових продуктів, компонентів і систем, що допомагають знизити залежність від викопних ресурсів, захистити людей і навколишнє середовище. Маючи більше сорока виробничих майданчиків і дослідницьких центрів по всьому світу, DuPont Performance Polymers використовує своє найширше портфоліо пластиків, еластомерів, полімерів з відновлюваної сировини, полімерних волокон і заготовок, щоб запропонувати економічно ефективні рішення аерокосмічної, автомобільної галузям, електротехніки та електронної промисловості, виробництву товарів народного споживання, товарів для спорту та іншим областям промислового виробництва.
    Полібутилентерефталат DuPont ™ Crastin® використовується для оптоволоконних кабельних конструкцій з вільною укладанням волокон в трубці завдяки своїй чудовій формоустойчивости і механічними властивостями, таким як модуль пружності при вигині і ударостійкість при низькій температурі. Крім того, Crastin® має низьку ізотропної усадкою, що забезпечує низьке загасання сигналів протягом терміну експлуатації кабелю навіть при використанні його у великому діапазоні температур.
    Hytrel® TPC-ET захищає від пошкоджень оптоволокно оптоволоконних кабелів з щільною оболонкою завдяки своїй чудовій ударопрочности навіть при дуже низьких температурах. Матеріал можна використовувати в гнучких тонкостінних конструкціях.
    Серед характеристик Hytrel®, корисних для цих областей застосування, можна виділити широкий діапазон жорсткості (32-82 за шкалою твердості Shore D) без пластифікаторів, відмінну термостійкість і стійкість до хімічних впливів, дуже низьку температуру крихкості (до -100 ° C), чудову гнучкість, а також втомну міцність і опір розростанню порізу.

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017