Сьогодні: 29 квітня 2024 RU UA EN
Про мережу Контакти

Київський національний торговельно-економічний університет пропонує для навчання дистанційний курс "Трансфер технологій".

30 травня 2013, 10:08

    Дистанційний курс "Трансфер технологій" створено в 2013 р. в КНТЕУ к.т.н., доцентом кафедри менеджменту Іриною Совершенною спільно з фахівцями Центру трансферу технологій.
    Мета курсу – формування у майбутніх спеціалістів з інноваційної діяльності, інтелектуальної власності, трансферу технологій системного уявлення, знань і навичок щодо механізмів та норм передачі та комерціалізації технологій  в Україні та на міжнародних ринках, які вони зможуть застосовувати у професійній діяльності.
    Курс розрахований на широке коло студентів економічних, технічних і юридичних факультетів та практиків, які обирають сферою своєї діяльності інноваційне підприємництво, трансфер технологій та міжнародний бізнес. Вивчення курсу буде корисним і для молодих спеціалістів, фахівців підрозділів з трансферу технологій ВНЗ та підприємств, викладачів ВНЗ, бажаючих підвищити свою кваліфікацію. По закінченню видається сертифікат про підвищення кваліфікації державного зразка.

    Довідково: Більше 5 років (з 2007 р.) КНТЕУ пропонує магістерську програму за спеціальністю «Менеджмент інноваційної діяльності». За цей час  випущено 3 випуски магістрів, які успішно працевлаштувались.  В 2011 р. створено Центр трансферу технологій  і  студентський  бізнес-інкубатор КНТЕУ, в яких проходять практичну підготовку майбутні магістри з спеціальності «Менеджмент інноваційної діяльності». Плацдармами практики є також Технопарк «ІЕЗ ім. Б.Є.Патона», Центр трансферу технологій АТНУ, інноваційні промислові та торговельні підприємства  м.Києва.
     Інформацію про діяльність Центру трансферу технологій КНТЕУ, перелік розробок КНТЕУ, які пропонуються для комерціалізації, можна отримати на сайті  Центру трансферу технологій КНТЕУ - http://www.knteu.kiev.ua/transfer.php. Спеціалісти ЦТТ завжди готові прийти на допомогу. Телефонуйте: Клавдія Яцишина тел. +38(093)235-20-36.
     Більш детальну інформацію про дистанційний курс "Трансфер технологій" можна дізнатись на сайті Центру дистанційного навчання КНТЕУ: http://www.knteu.kiev.ua/dist/index.php  Або зателефонуйте:
    тел.+38(050)418-54-40 Ірина Совершенна,
    Лабораторія дистанційного навчання КНТЕУ
    тел.+38(044)531-48-69 Володимир Роганов,
Групи на курс відкриваються щомісячно по мірі комплектування (від 3-х чол.).

Copyright (c) ДП "Укртехінформ" 2017